Workshop Meer rust ervaren in de drukte (uit de workshopserie ‘Leefstijlcoaching in de praktijk’)

Deze workshop maakt deel uit van een serie van vier toepassingsworkshops, gericht op het aanpakken van veel voorkomende leefstijlvraagstukken. De workshops kunnen los van elkaar of in combinatie gevolgd worden. De andere drie thema’s zijn:  fit & energiek zijn / afvallen & op gewicht blijven / je ongezonde gewoontes aanpakken.

In deze workshop wordt aandacht besteed aan:

 • het slim inzetten van voeding, bewegen, slaap en ontspanning om meer rust te voelen in geest en lichaam
 • het herkennen en aanpakken van stress
 • het omgaan met onrust (en een overmaat aan prikkels)

Voor wie

De workshop is bedoeld voor leefstijl- en gezondheidsprofessionals die hun kennis over verschillende leefstijlonderwerpen beter willen combineren en toepassen bij cliënten die meer rust of minder stress willen voelen. Wie onvoldoende basiskennis heeft op het gebied van slaap, ontspanning, voeding of bewegen, wordt geadviseerd hem eerst aan te vullen. Er wordt uitgegaan van hbo werk- en denkniveau.

Docent

Meijke van Herwijnen, MSc MHA
Trainer, voedingswetenschapper en leefstijlcoach

Deelnemen

Dinsdag 26 november 2019, 9.30-16.30 uur

OF

Vrijdag 7 februari 2020, 9.30-16.30 uur

Aanmelden (tot 2 weken van tevoren € 189,-, daarna € 209,-; geen BTW van toepassing) kan via de webwinkel van Visiom.
Je cursusgeld is inclusief koffie, thee, lunch en cursusmaterialen.

Er is naast deelname aan de workshop zelf geen verdere studiebelasting in uren.

Plaats

Visiom Academie, Amersfoort

Accreditatie

BGN 3 punten

Vragen?

Stuur een e-mail aan Visiom.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling training: 8,7
Gemiddelde beoordeling docent: 8,9

Reacties

 • Erg leerzaam, veel geleerd. (Anja v/d Vin)
 • Handvatten mee naar huis waarmee ik aan de slag ga in de praktijk. (Ingrid Hermans, Gewichtsconsulente) www.streefgewichtinzicht.nl
 • Het is een leuke zinvolle workshop.
 • De workshop biedt concrete, gemakkelijk toepasbare tools om onrust/stress bespreekbaar te maken en aan te pakken. (Aty de Jong Diëtist/Leefstijlcoach)
 • Heel verhelderend om bewust te worden wat stress allemaal inhoud en hoe jezelf de regie hierover kunt nemen. Ik heb veel toepasbare tools geleerd. (Anna Weesie, Gewichtsconsulente) https://www.annaeetslim.nl/
 • Meijke is een enorme inspiratiebron en de cursussen die ik bij haar heb gevolgd, zijn altijd heel waardevol. Elke keer leer ik weer nieuwe, praktische dingen die ik direct kan toepassen in mijn praktijk maar ook in het dagelijks leven. (Ilse, Gewichts- en Voedingsconsulente)
 • Weer een super inspirerende dag waarin veel handvatten worden besproken die ik in mijn werk en ook bij mijzelf kan toepassen. Zin om er mee aan de slag te gaan! (Hester Viveen, Leefstijlcoach/Diëtist)
 • Waardevolle workshop met praktische inzichten op het gebied van onrust/rust vinden. Zelfvertrouwen opbouwen en hoe je echt kunt ontspannen in de drukte. (Hadassa Rotteveel, Leefstijlcoach) www.frisseblikopvitalliteit.nl
 • Fijn om even ‘stil’ te staan en na te denken over rust in de drukte.
 • Heel veel tips, vragen en inzichten gekregen om mijn coaching te verdiepen en op dagelijkse basis toe te passen in mijn werk. (Marjolein van Driel, Leefstijlcoach en Fysiotherapeut).