Cursuslocatie

Uitgenodigd voor een bijeenkomst in de vergaderruimtes / cursusruimtes van Visiom? Op deze pagina vind je de nodige nuttige informatie. Wil je zelf een ruimte huren? Lees dan hier verder.

Je cursusruimte bevindt zich op de tweede verdieping van het gebouw BW10, gelegen aan de Barchman Wuytierslaan 10 in Amersfoort. Dit is direct tegenover station Amersfoort CS. Kom je uit de hoofdingang, dan steek je schuin naar rechts over. Kom je uit de uitgang BW-laan, dan steek je schuin naar links over. Het gebouw ligt rechts naast het Regardz vergadercentrum.

Je belt aan onder de glazen overkapping en kiest daarbij voor Visiom (bel 33). Als je binnengelaten bent, neem je de trap of lift rechts in de hal en ga je naar de tweede verdieping. Daar vind je de Visiom ruimtes vanzelf. Bovenaan de trap vind je ook de toiletten.

Kom je met de auto in plaats van met de trein, dan kun je het beste op straat voor het gebouw parkeren (€ 2,- per uur of € 7,- per 24 uur). Het P&R parkeerterrein en het parkeerterrein van Regardz zijn ook € 2,- per uur, maar daar is het maximumtarief € 14,50 per 24 uur.

Over eventuele lunchafspraken en andere bijzonderheden rondom eten en drinken word je geïnformeerd door de organisator van je bijeenkomst. In de vergaderaccommodatie is een klein assortiment van fruit en koeken beschikbaar, die je met muntgeld kunt betalen (zelfbediening). Koffie en thee zijn (gratis) aanwezig.

​Er is uiteraard ook gratis WiFi.